Zielone tortelini z dodatkiem szynki prosciutto crudo i czarnym sezamem oraz papryczkami czereśniowymi nadziewanymi serkiem.

20 MIN 2 OSOBY
Składniki
  1. mix „Sicilia” - paryczki czereśniowe PERLA
    (1 opakowanie)
  2. pastani tortelini z dodatkiem szynki prosciutto crudo (1 opakowanie)
  3. 2 łyżeczki czarnego sezamu
  4. masło lub olej lniany


Zastanawiasz się nad daniem, które można szybko zrobić i które wygląda super, a do tego jest smaczne? Podpowiadamy – zielone tortelini z czarnym sezamem będą idealne. Zarówno dla tych, którzy lubią zaskakiwać i zawsze coś swojego dołożyć, jak i tych, którzy lubią po prostu dobrze zjeść.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA –  ZIELONE TORTELINI:

Ugotuj tortelini według przepisu na opakowaniu, rozłóż na talerzu, polej olejem lnianym, posyp czarnym sezamem i gotowe! Podawaj z dodatkiem czerwonych papryczek z serowym nadzieniem.