„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”. Materiał opracowany przez Perla Polska sp. z o. o. sp. k. Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 - Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Materiał współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.

Perla Polska sp. z o. o. sp. k realizuje projekt dofinansowany z Funduszy Europejskich w ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich 2014-2020 - Poddziałanie 3.2 Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym.

Operacja obejmuje przeprowadzenie kampanii reklamowej następujących produktów:
- hummus- pasta z ciecierzycy i sezamu "Perla"
- hummus paprykowy - pasta z ciecierzycy i sezamu z marynowaną papryką "Perla"
- hummus pomidorowy- pasta z ciecierzycy i sezamu z marynowanym suszonym pomidorem "Perla"
- ostropest plamisty

„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”. Materiał opracowany przez Perla Polska sp. z o. o. sp. k. Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 - Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Materiał współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.

Operacja pn. „Promocja produktów wytwarzanych przez grupę producentów (hummus- pasta z ciecierzycy i sezamu "Perla", hummus paprykowy- pasta z ciecierzycy i sezamu z marynowaną papryką "Perla", hummus pomidorowy- pasta z ciecierzycy i sezamu z marynowanym suszonym pomidorem "Perla", ostropest plamisty) oraz upowszechnienie wiedzy o tych produktach i systemie jakości, w ramach którego te produkty zostały wytworzone (System Rolnictwa Ekologicznego)” współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.

CEL REALIZACJI OPERACJI:

Promocja produktów wytwarzanych przez grupę producentów (hummus- pasta z ciecierzycy i sezamu "Perla", hummus paprykowy- pasta z ciecierzycy i sezamu z marynowaną papryką "Perla", hummus pomidorowy- pasta z ciecierzycy i sezamu z marynowanym suszonym pomidorem "Perla", ostropest plamisty) oraz upowszechnienie wiedzy o tych produktach i systemie jakości, w ramach którego te produkty zostały wytworzone (System Rolnictwa Ekologicznego)."

PLANOWANE EFEKTY KAMPANII

Zwiększenie rozpoznawalności produktów (hummus- pasta z ciecierzycy i sezamu "Perla", hummus paprykowy- pasta z ciecierzycy i sezamu z marynowaną papryką "Perla", hummus pomidorowy- pasta z ciecierzycy i sezamu z marynowanym suszonym pomidorem "Perla", ostropest plamisty). Upowszechnienie wiedzy o tych produktach i systemie jakości, w ramach którego te produkty zostały wytworzone (system rolnictwa ekologicznego). Dotarcie do konsumenta w celu zwiększenia wiedzy w zakresie wysokojakościowej produkcji, a tym samym wzrost popytu na te produkty. Powinno to zapewnić zbyt tych produktów, a co za tym idzie podstawę do zwiększenia produkcji. Różne formy reklamy będą się wzajemnie uzupełniać, co pozwoli na dotarcie do dużej grupy osób. Każda z osób będzie miała możliwość zetknięcia się z różnymi rodzajami reklamy, co zdecydowanie wpłynie na zwiększenie intensywności przekazu reklamowego.

>Poznaj nasze hummusy bio<

Hummus-pasta z ciecierzycy i sezamu Perla o klasycznym naturalnym smaku wytwarzany z wysokiej jakości ciecierzycy i pasty tahini składającej się w 100% z ziaren sezamu pochodzącego z upraw organicznych.
Hummus paprykowy-pasta z ciecierzycy i sezamu z marynowaną papryką Perla
BIO Hummus o smaku pomidorowym wytwarzany z wysokiej jakości ciecierzycy, pasty tahini składającej się w 100% z ziaren sezamu wzbogacony z dodatkiem pomidorów pochodzących z ekologicznych upraw.
Hummus pomidorowy-pasta z ciecierzycy i sezamu z marynowanym suszonym pomidorem Perla
BIO Hummus o smaku paprykowym wytwarzany z pochodzących z upraw ekologicznych wysokiej jakości ciecierzycy i pasty tahini składającej się w 100% z ziaren sezamu wzbogacony szczyptą aromatycznych przypraw oraz wyrazistą i pełną w smaku papryką.
EKOOPAKOWANIE Opakowanie Hummusu BIO Perla zostało zaprojektowane i wykonane z myślą o środowisku naturalnym. Przy jego produkcji wykorzystuje się aż o 84% mniej plastiku. Używanie papierowych opakowań pozwala także na zmniejszenie emisji gazów cieplarnianych o 38% – od wyprodukowania opakowania do zapakowania w nim produktów spożywczych. Opakowanie Hummusu BIO Perla składa się z papierowej tacki oraz dwóch warstw łatwej w oddzieleniu folii. Pierwsza warstwa wyścieła papierową tackę, natomiast druga warstwa zabezpiecza produkt i stanowi zamknięcie opakowania. Po zdjęciu folii z papieru każda z części opakowania nadaje się do recyklingu.
Nowe ekologiczne opakowanie gwarantuje wysoką jakość i doskonały smak produktu od pierwszej do ostatniej porcji.
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”. Materiał opracowany przez Perla Polska sp. z o. o. sp. k. Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 - Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Materiał współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.
Hummusy BIO Perla to idealne przekąski na każdy dzień. Kryją w sobie bogactwo smaku i składników odżywczych, zawierają także dobrze przyswajalne białko roślinne*. Dzięki temu łatwo się nimi nasycić, co zapobiega podjadaniu między posiłkami. Doskonale sprawdzą się na kanapki do pracy lub szkoły. Hummus jest także doskonałym dodatkiem do apetycznych przekąsek z dodatkiem świeżych warzyw, np. wrapów czy tortilli. Hummus można także smakować prosto z opakowania, zanurzając w nim kawałki marchewki lub pieczywa.
*Źródło: P. Cieślowska, Superfoods, czyli żywność o wysokiej wartości odżywczej, Warszawa, s. 34-36.
Doskonałym uzupełnieniem zdrowej diety jest ekologiczny ostropest plamisty, który ma szereg właściwości prozdrowotnych. Najbardziej znany jest z pozytywnego wpływu na wątrobę - dzięki obecności dobroczynnej sulimaryny ma działanie odtruwające, oczyszcza i regeneruje*. Owoc ostropestu działa również przeciwutleniająco, przeciwzapalnie oraz zmniejsza syntezę cholesterolu, co ma duże znaczenie w zapobieganiu powstawania zmian miażdżycowych. Ostropest nie jest wyczuwalny w smaku, dlatego możesz bez problemu dodawać go do koktajli, soków, owsianek, posypywać nim sałatki lub ozdobić hummus." *Źródło: Strzelecka H., Kowalski J. Encyklopedia zielarstwa i ziołolecznictwa, Warszawa 2000.
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”. Materiał opracowany przez Perla Polska sp. z o. o. sp. k. Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 - Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Materiał współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.
Przejdź do paska narzędzi